joi, 31 decembrie 2020

Bărbați prinși în flagrant la furat de motorină în gara din Cluj-Napoca

Abc News Transilvania

Polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj  efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii unei infracțiunii de furt calificat. 

În fapt, la data de 28 decembrie a.c., politisti din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție au surprins în flagrant trei bărbați cu vârste cuprinse între 58 și 61 de ani, în timp ce sustrăgeau combustibil din vagoanele cisternă ale unui tren care se afla garat pe linia industrială din antestația Stației CFR Cluj-Napoca Est. 

La fața locului, au fost găsite opt canistre din plastic și trei găleți, goale, 3 pâlnii, și alte 3 canistre pline cu o substanță cu miros specific motorinei. 

În continuare, polițiștii continuă activitățile în vederea stabilirii întregii activități infracționale, fiind desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

The post Bărbați prinși în flagrant la furat de motorină în gara din Cluj-Napoca appeared first on Abc News Transilvania.

Articol original

👍 Bărbați prinși în flagrant la furat de motorină în gara din Cluj-Napoca

Next
« Next
Previous
Previous »