miercuri, 16 decembrie 2020

Deputații Eduard Popica și Adrian Solomon aduc bucurie copiilor necăjiți! Astăzi, vor fi la Șuletea, mâine, la Ivănești!

GEST DE LĂUDAT… Pandemia de coronavirus pare să fi amorțit orice urmă de bucurie printre adulți și cei mici. Cu școli închise și cursuri doar online, fără bucuria reîntâlnirii colegilor de clasă, copiii se simt destul de triști, în aceste zile care premerg sărbătoarea Crăciunului.

Tocmai de aceea, o inițiativă a deputatului PSD de Vaslui, Eduard Popica, sprijinită de colegul său de Parlament, deputatul Adrian Solomon, pare să aducă mare bucurie pe chipurile copiilor din mediul rural.

Ieri, cei doi deputați au mers la Pogonești, acolo unde au împărțit 50 de plase cu cadouri. Astăzi, la Șuletea, în jur de 100 de copii vor primi dulciuri și fructe din partea celor doi parlamentari PSD, iar mâine va fi rândul copiilor din Ivănești, 200 la număr, să fie răsplătiți de emisarii lui Moș Crăciun.

„Nici anul acesta, sărbătorile de iarnă nu își vor pierde din magie.

Este adevărat că traversăm o perioadă dificilă, ce ne împiedică să fim împreună, însă acest fapt nu ne oprește în a ne arată solidaritatea față de semenii noștri.

Pe 16 decembrie, Asociația Constantin Hamangiu Bârlad (reprezentată de dl. deputat Adrian Solomon, dl. deputat Eduard Popica, profesorul Andrei Huiban și jurista Teodora Zaldea) a poposit cu daruri în mijlocul copiilor din comuna Pogonești.

Întrevederea ne-a fost facilitată de către primarul comunei, Mihai Apostu, și de către preotul paroh Vasile Mihăiță Maximoiu, cărora le mulțumim pe această cale”,

este mesajul organizatorilor acestei frumoase acțiuni de Crăciun.
Articol original

👍 Deputații Eduard Popica și Adrian Solomon aduc bucurie copiilor necăjiți! Astăzi, vor fi la Șuletea, mâine, la Ivănești!

Next
« Next
Previous
Previous »