vineri, 4 decembrie 2020

Felicitări, primăria Viișoara, felicitări, domnule primar Pârciu! Ați reușit aproape imposibilul!

MARE REALIZARE… Comuna Viișoara este prima comună din județul Vaslui care are implementat cadastru sistematic.

Toți proprietarii de terenuri extravilane din comuna Viișoara, a anunțat ieri primarul Liviu Pârciu, au beneficiat de înscrierea imobilelor în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară, în conformitate cu realitatea din teren, respectiv măsurătorile efectuate la fața locului, precum și cu documentele existente, respectiv documentele care există la Primărie și la Oficiul de Cadastru, dar și documentele puse la dispoziție firmei care a efectuat aceste lucrări.

„Este important de menționat că toate aceste lucrări s-au derulat prin Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Această realizare în comuna noastră a fost posibilă și datorită eforturilor salariaților de la primărie, în colaborare cu firma de cadastru.

Chiar dacă, la prima vedere, nu pare o lucrare de importanță majoră, luată în particular această oportunitate a venit în sprijinul fiecărui proprietar de pământ, care a fost scutit de plata lucrărilor de cadastrare, dar și de timpul care are fi trebuit alocat pentru a face demersurile necesare.

Anunț pe această cale proprietarii de terenuri extravilane să-si ridice cărțile funciare de la primărie”,

a mai declarat primarul Viișoarei.
Articol original

👍 Felicitări, primăria Viișoara, felicitări, domnule primar Pârciu! Ați reușit aproape imposibilul!

Next
« Next
Previous
Previous »