vineri, 4 decembrie 2020

Încă nouă străzi din Bârlad, asfaltate! Viacons Rutier a turnat 9 km de asfalt în această toamnă!

SUCCES… Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroș, a anunțat ieri că, în scurt timp, lucrările de asfaltare la alte trei străzi din pachetul denumit generic „Gheorghe Emandi” (care cuprinde 9 străzi, în lungime de peste 5 kilometri) vor fi redate în totalitate traficului rutier și pietonal.

Este vorba despre străzile Cerbului (1.667 m), Opanez (423 m) și Griviței (185 m), unde s-au turnat deja straturile de bază și de uzură, pe infrastructură de balast. Actualmente sunt aproape finalizate lucrările de amenajare a trotuarelor, desfășurate în paralel cu reamenajarea spațiilor verzi.

„Au fost deja finalizate operațiunile de amenajare cu pavele a trotuarelor, pe segmente importante. Încă de luna trecută constructorul a finalizat pe strada Cerbului zone ample de trotuare, ceea ce ne-a permis ca în paralel să desfășurăm și noi activități de amenajare a spațiilor verzi.

Mai sunt doar câteva porțiuni, spre nord, înspre cimitir, unde încă se mai lucrează la trotuare, dar lucrările sunt aproape de finalizare.

Din primăvară putem considera încheiat acest contract. La fel cum s-a întâmplat pe străzile Gheorghe Emandi, Aurel Vlaicu spre sud, Opanez sau Griviței, care nu au fost asfaltate niciodată iar acum sunt modernizate în totalitate, avem în atenție și alte străzi cu probleme similare”,

a declarat primarul Dumitru Boroș.

Reamintim că lucrările de asfaltare din acest pachet, realizate de compania Viacons Rutier Huși, cuprind străzile Gheorghe Emandi, Muzelor, Cerbului, Constantin Brâncoveanu, Aurel Vlaicu, Ștefan Neagoe, Ion Codrescu, Griviței și Opanez. Aceste lucrări fac parte dintr-un prim proiect amplu, inițiat de primarul Dumitru Boroș, care prevede asflatarea, în total, a peste 15 kilometri de străzi din tot municipiul.

Articol original

👍 Încă nouă străzi din Bârlad, asfaltate! Viacons Rutier a turnat 9 km de asfalt în această toamnă!

Next
« Next
Previous
Previous »