duminică, 6 decembrie 2020

Mii de copii din județ vor primi cadouri frumoase din partea Episcopiei Hușilor! Puteți dona sume pentru ajutorarea copiilor!

GEST SPECIAL… Începând de astăzi, 7 decembrie, în tot județul demarează Caravana ”Dar de Crăciun”, inițiată de Episcopia Hușilor, prin Asociația Filantropia Ortodoxă Huși. Pentru 2.500 de copii din județ, vor fi sărbători frumoase, pentru că reprezentanții Episcopiei și ai Asociației Filantropia Ortodoxă îi vor vizita acasă.

Moș Crăciun va veni direct la casele copiilor, dăruindu-le îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă și sanitare, dulciuri și multe zâmbete.

Dacă anii trecuți programul „Dar de Crăciun” umplea curtea Catedralei Episcopale din Huși cu chipurile voioase și luminoase ale copiilor, anul acesta, prin intermediul caravanei, pe parcursul mai multor zile, între 7 decembrie și 18 decembrie, fiecare copil va fi vizitat acasă.

”Anul 2020 a fost un an tumultos, ce ne-a pus pe toți la grele încercări. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat până în prezent, care a fost de un real ajutor pentru începerea acestei campanii și vă așteptăm în continuare să fiți alături de noi. țelul nostru este de a bucura peste 2.500 de suflete curate, dar greu încercate din județul Vaslui.

Luni, 7 decembrie, Caravana „Dar de Crăciun” se va pune în mișcare și vom ajunge la o parte dintre copilași. În puținul timp rămas, facem tot posibilul pentru a finaliza darurile. Suntem siguri că cei mici sunt nerăbdători și ne așteaptă cu bucurie în suflet”,

a spus părintele Vladimir Beregoi.

Fiecare om cu inima deschisă spre cei în nevoi poate să contribuie la înmulțirea bucuriei și a speranței în familiile și sufletele încercate de greutăți:

Puteți ajuta, prin contul în Lei:

  • RO43RNCB0261160373430001- deschis la Banca BCR, filiala Huși.
  • Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004;
  • SWIFT: RNCB RO BU.
Articol original

👍 Mii de copii din județ vor primi cadouri frumoase din partea Episcopiei Hușilor! Puteți dona sume pentru ajutorarea copiilor!

Next
« Next
Previous
Previous »