vineri, 11 decembrie 2020

Primar vasluian: „Mi-au bombardat telefonul cu mesaje AUR! Au aruncat și fluturași după garduri!”

CAMPANIE… Modul în care Alianța pentru Unitatea Românilor a ajuns în Parlament este un mister pentru multă lume. Acest partid care pornea de 0,4%, înainte de campania electorală, și ajunge la 10% în Parlament, acum, a stârnit reacții diferite.

Dar, marea întrebare rămâne: cum i-au făcut cei de la AUR pe vasluieni să-i voteze? O posibilă explicație ne-o oferă un primar vasluian, care spune că vineri noaptea toată lumea din comuna sa a primit mesaje pe telefoanele mobile.

Mesaj AUR

„Toată lumea a primit mesaje pe mobile, vineri noaptea, să iasă la vot, să pună ștampila pe patrioți. Tot vineri noaptea, prin sat s-au aruncat fluturași cu AUR în curțile oamenilor, nu știu cine a făcut asta. Pur și simplu, oamenilor li s-a spus că acest partid este singurul care luptă cu corupția și cred în el.

Mulți au primit telefoane de la copiii din străinătate, să voteze AUR, li s-a spus că este cel mai bun partid. Toată ziua de sâmbătă, cei din străinătate au sunat la părinți, le-au spus să nu voteze cu altcineva decât cu AUR. Bătrânii, ce să facă, au votat cum le-au spus copiii. Cam acesta este misterul din spatele acestui succes politic”,

a explicat primarul contactat de reporterii Vasluianul.ro.

Acesta ne-a prezentat și unul dintre mesajele primite vineri noaptea pe telefonul de serviciu, în care era sfătuit să voteze cu Alianța pentru Unitatea Românilor.

Articol original

👍 Primar vasluian: „Mi-au bombardat telefonul cu mesaje AUR! Au aruncat și fluturași după garduri!”

Next
« Next
Previous
Previous »