miercuri, 9 decembrie 2020

Primarul Bârladului face ordine în trafic! De ieri dimineață, mașinile din oraș sunt aduse la Târgul Auto!

DECIZIE… Pentru a stopa creșterea numărului de mașini expuse ilegal la vânzare pe domeniul public, primarul de Bârlad, Dumitru Boroș a decis să deschidă un târg auto, special creat pentru cei care caută să cumpere o mașină.

Decizia primarului a fost pe placul localnicilor care, încă de ieri dimineață, au înțeles că trebuie să respecte legislația în vigoare atunci când vine vorba despre vânzarea autoturismelor pe domeniul public, așa că au venit cu mașinile în târg.

Cei vizați de ultimele reglementări în domeniul comerțului stradal s-au conformat, iar rezultatele se văd cu ochiul liber în oraș. La primele ore ale dimineții de ieri, în târgul auto de pe strada G-ral Vasile Milea, 12 proprietari care au mașini de vânzare le-au expus în târg, în căutare de clienți.

„Nu poate decât să ne bucure faptul că cetățenii municipiului care au autoturisme de vânzare au înțeles că ocuparea domeniului public nu este soluția cea mai bună. Faptul că au decis să își ducă mașinile într-un spațiu amenajat special cu acest scop este de lăudat.

Din acest motiv vreau să le mulțumesc și celor care au răspuns apelului nostru, dar și celor care vor veni de acum înainte la târg”,

a declarat primarul Dumitru Boroș.

Astfel, potrivit prevederilor Hotărârii de Consiliu Local nr. 102/2019, art. 4, persoanele fizice care își vor expune mașinile spre vânzare pe partea carosabilă a drumurilor, parcărilor, trotuarelor sau spațiilor verzi ale domeniului public riscă amenzi cuprinse între 500 lei și 1.000 lei.

Persoanele juridice care încalcă prevederile aceluiași articol pot fi sancționate cu amenzi cuprinse între 1.000 lei și 2.000 lei. Constatarea contravențiilor și aplicarea sanțiunilor se fac de către angajații Poliției Locale Bârlad.

Articol original

👍 Primarul Bârladului face ordine în trafic! De ieri dimineață, mașinile din oraș sunt aduse la Târgul Auto!

Next
« Next
Previous
Previous »