duminică, 13 decembrie 2020

Scandal politic la Bârlad! Organizația PSD îl acuză pe proaspătul senator Bîca de „uzurpare de calități oficiale”!

ACUZE… Organizația PSD Bârlad a prezentat, seara trecută, un document prin care îl acuză pe Iulian Bîca, viitor senator PNL de Vaslui, de „uzurpare de calități oficiale”. Concret, deputatul Adrian Solomon, președintele organizației, susține că Bîca ar fi făcut o adresă către primăria Bârlad, în calitate de senator al României, prin care solicită un spațiu pentru viitorul cabinet parlamentar, pentru perioada 21 decembrie 2020 – 20 decembrie 2024.

„Dl. Bîca este un habarnist și a încălcat grav legea, documentul fiind înregistrat la primăria Bârlad pe 11 decembrie. Este, în mod clar, un caz de uzurpare de calități oficiale.

În primul rând, nu este încă senator al României, urmează să primească mandatul la redistribuire. Deci, nu poți folosi titulatura de „senator în Senatul României” câtă vreme nu ai un document care să ateste că ai calitatea de parlamentar.

Pe urmă, ceea ce mă intrigă pe mine este următorul lucru: cum să ceară fix până pe 20 decembrie 2024? Dacă vor fi alegeri anticipate? Dacă se termină mandatul domniei-sale înainte de vreme? Are siguranța că va fi senator până pe 20 decembrie 2024?

Sunt lucruri grave, care ar trebui să ne pună pe gânduri și pentru care cerem anchetarea oficială a acestei situații”,

a spus deputatul Solomon.
Articol original

👍 Scandal politic la Bârlad! Organizația PSD îl acuză pe proaspătul senator Bîca de „uzurpare de calități oficiale”!

Next
« Next
Previous
Previous »