vineri, 11 decembrie 2020

Spitalul Bârlad a primit o donație consistentă din partea Episcopiei Hușilor! Saltele, mobilier, tensiometre, mobilier pentru saloane!

GEST UMANITAR… Pe lângă acțiunile sociale menite să ajute familiile sărace, Episcopia Hușilor face și gesturi de ajutorare a sistemului sanitar. Așa se face că, în aceste zile, cu sprijinul și binecuvântarea PS Ignatie, Episcopul Hușilor, a fost făcută o donație către Spitalul Municipal de Urgență Bârlad.

Episcopia a donat către spitalul-suport Covid mai multe obiecte de mobilier, saltele, aparate și obiecte sanitare. Astfel, mai multe saloane au fost dotate cu noptiere, oferite de preoții din oraș, iar din partea Episcopiei Hușilor au fost donate mai multe pulsoximetre, tensiometre digitale, termometre digitale non-contact, saltele antiescare și lenjerii de pat.

Acțiunea de caritate face parte, de această dată, din cadrul campaniei ”Dar de Crăciun”, declanșată de Episcopie încă de la începutul acestei luni. Episcopul Ignatie și corul preoților din Protopopiatul Bârlad au colindat personalul medical și pe pacienții ce priveau de la geamurile saloanelor.

”Distanța nu te oprește să faci bine. Distanța nu te oprește să fii alături de cel care este în nevoie și ne așteaptă”, a fost îndemnul părintelui Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Articol original

👍 Spitalul Bârlad a primit o donație consistentă din partea Episcopiei Hușilor! Saltele, mobilier, tensiometre, mobilier pentru saloane!

Next
« Next
Previous
Previous »