vineri, 4 decembrie 2020

Vreți să vă înscrieți în programul „Rabla pentru electrocasnice”? Administrația Fondului de Mediu, precizări necesare!

CLARIFICĂRI… În ultimele zile, zeci de vasluieni au întrebat dacă se mai pot înscrie pentru a beneficia de programul „Rabla pentru electrocasnice”, adică să primească un voucher pentru un electrocasnic vechi, care nu le mai folosește, iar cu acest voucher să beneficieze de o reducere la achiziționarea unui produs nou din magazinele de profil.

Aseară, pentru a lămuri confuzia din acest domeniu, AFM a trimis pe adresa Vasluianul.ro un comunicat în care sunt prezentate condițiile și termenele pe care le aveți la dispoziție pentru a vă înscrie în acest program.

„Având în vedere informațiile apărute în mediul online, cu privire la amânarea înscrierii persoanelor fizice în cadrul Programului național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic (Rabla pentru electrocasnice), precizăm că Administrația Fondului pentru Mediu și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor nu au făcut nicio declarație referitoare la acest aspect.

Singurele date oficiale referitoare la programele finanțate din Fondul pentru mediu sunt cele comunicate de Administrația Fondului pentru Mediu și Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, precum și cele publicate pe site-urile http://www.afm.ro și www.mmediu.ro.

De asemenea, menționăm că sesiunea de înscriere în vederea validării comercianților, care se desfășoarăîn perioada 3–31 decembrie 2020, nu conduce la amânarea pentru anul viitor a participării persoanelor fizice în Programul Rabla pentru Electrocasnice.

Până la acest moment, un număr de 9 comercianți s-au înscris în program, iar lista cu cei validați va fi publicată pe pagina de internet a instituției, înaintea datei de 15 decembrie 2020, când va demara înscrierea persoanelor fizice.

În Programul Rabla pentru Electrocasnice, înscrierile persoanelor fizice se vor realiza exclusiv în cadrul aplicației informatice pusă la dispoziția solicitanților pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu http://www.afm.ro.

Dispoziția președintelui AFM privind lansarea programului pentru persoanele fizice, precum și alte informații relevante în legătură cu desfășurarea acestuia se vor publica, în timp util, pe site-ul instituției, www.afm.ro„,

anunță AFM.
Articol original

👍 Vreți să vă înscrieți în programul „Rabla pentru electrocasnice”? Administrația Fondului de Mediu, precizări necesare!

Next
« Next
Previous
Previous »