joi, 7 ianuarie 2021

Avion plin cu români, lovit de fulger imediat după decolare

Incident terifiant pentru zeci de români care urmau să ajungă din Roma la Suceava cu avionul.

La scurt timp după decolare, în timp ce aeronava a intrat într-un plafon de nori, fuzelajul a fost lovit puternic de un fulger care i-a zguduit serios pe pasageri, transmite Știri.md cu referire la antena3.ro.

90 de pasageri ai cursei Roma-Suceava au trăit o experienţă terifiantă în zbor, la mii de metri altitudine. Avionul în care se aflau a intrat într-un nor de furtună şi a fost lovit puternic de un fulger.

Incidentul a avut loc duminică. Avionul cu români care se întorceau acasă a decolat de pe aeroportul G. B. Pastine din Ciampino în jurul orei 15.30, cu destinaţia Suceava.

La scurt timp airbusul companiei Wizz Air a intrat într-o zonă cu turbulenţe puternice.

Apoi, a urmat un zgomot puternic şi o zdruncinătură care i-a panicat pe toţi.

A fost momentul în care avionul a fost lovit de fulger.

Imediat, căpitanul aeronavei a anunţat turnul de control şi a luat decizia de a întoarce avionul la sol, pentru verificări suplimentare, anunță ştiridiaspora.ro, care citează ilmamilio.it.

Românii au fost mutaţi într-un alt avion, nu înainte de a fi consultaţi de personalul medical, întrucât mulţi suferiseră atacuri de panică.

A doua aeronavă a decolat în condiţii de siguranţă, iar pasagerii au ajuns, în cele din urmă pe aeroportul din Suceava.antena3.ro

Articolul Avion plin cu români, lovit de fulger imediat după decolare apare prima dată în RoVestea.

Articol original

👍 Avion plin cu români, lovit de fulger imediat după decolare

Next
« Next
Previous
Previous »