duminică, 31 ianuarie 2021

Cătălin Drulă anunță conducere nouă la Aeroporturile Otopeni și Băneasa: Compania Aeroporturi București, pierderi de 120 de milioane de lei în 2020

„Aeroporturile Otopeni și Băneasa au de astăzi la conducere profesioniști: un nou consiliu de administrație și un nou director general.

Compania Națională Aeroporturi București a avut pierderi de 120 de milioane de lei anul trecut. Desigur, pandemia a afectat major veniturile companiei, dar măsurile necesare de reducere a costurilor nu au fost aplicate. În condițiile unei reduceri a traficului și veniturilor cu 70%, s-au acordat prime salariale de milioane de lei în 2020.Recent au apărut în spațiul public o serie de fotografii care arătau starea deplorabilă a interiorului clădirii.I-am cerut noului director general Cosmin Peșteșan să se ocupe cu prioritate de aceste aspecte care ne fac de rușine principala poartă de intrare aeriană în țară.În noul consiliu de administrație membrii sunt atât specialiști în aviație, cât și oameni cu profil solid în business, finanțe și audit.Prioritar pentru ei este un plan solid de dezvoltare și finanțare a aeroportului, a noului terminal modern, care să aibă infrastructuri feroviare și rutiere de sec. 21 integrate.

Ne ținem de promisiuni și continuăm să ridicăm standardele în privința managementului companiilor de stat”, a ransmis vineri Cătălin Drulă.

Articol original

👍 Cătălin Drulă anunță conducere nouă la Aeroporturile Otopeni și Băneasa: Compania Aeroporturi București, pierderi de 120 de milioane de lei în 2020

Next
« Next
Previous
Previous »