joi, 7 ianuarie 2021

Golan în acțiune, pe străzile Hușului! A bătut un copil de 18 ani, căruia i-a furat un ceas și un telefon mobil!

AGRESOR… Polițiștii hușeni au reținut un bărbat de 29 de ani, din municipiu, acuzat fiind de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Este vorba de un tânăr de 29 de ani, în cazul căruia polițiștii Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Huși au adunat destule probe pentru a-l reține.

În cursul zilei de 6 ianuarie a.c., la ora 22.00, o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui a fost sesizată de către un tânăr de 18 ani, din Huși, cu privire la faptul că, în timp ce se plimba prin oraș, pe strada General Teleman, a fost deposedat, prin constrângere, de un telefon mobil și un ceas de mână.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii, sprijiniți de jandarmi, au identificat în scurt timp prezumtivul autor al infracțiunii. Prejudiciul în cauză este estimat la 800 de lei și a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate.

Urmare a probatoriului administrat, în cursul zilei de 7 ianuarie a.c. polițiștii au luat față de tânărul de 29 de ani măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Huși pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Articol original

👍 Golan în acțiune, pe străzile Hușului! A bătut un copil de 18 ani, căruia i-a furat un ceas și un telefon mobil!

Next
« Next
Previous
Previous »