vineri, 22 ianuarie 2021

Locuri de parcare de 8 ori mai scumpe în sectorul 1. Varianta demo a aplicației pentru rezervare NU FUNCȚIONEAZĂ

Locuitorii din Sectorul 1 sunt nemulțumiți și spun că, mai întâi, administrația locală ar trebui să rezolve criza locurilor de parcare și, mai apoi, să mărească prețurile.  Mai mult, rezervările făcute fizic, la finalul anului trecut, au fost anulate, pentru ca de la 1 februarie să poată fi refacute pe baza aplicației lansate de primărie.

Daca proiectul de hotărâre va fi adoptat, locuitorii sectorului 1 vor plăti 600 de lei pentru un loc de parcare de reședință, în regim non-stop, față de 78, cât este în prezent. 

În cazul celor care închiriază un loc pe timpul nopții, între orele 18:00 – 08:00, taxa va fi de 270 de lei pe an, potrivit proiectului. Dacă blochează locul în alt interval, proprietarii mașinilor riscă amenzi usturătoare.

Tarifele care încă nu au fost apropbate au fost prezentate odată cu lansarea unei variante DEMO a aplicației de înscriere online pentru obținerea unui loc de parcare.

Cei mai mulți locuitori din sector consideră că taxa ar fi mult prea mare, în timp ce unii spun că prețul va fi rezonabil. 

 

Articol original

👍 Locuri de parcare de 8 ori mai scumpe în sectorul 1. Varianta demo a aplicației pentru rezervare NU FUNCȚIONEAZĂ

Next
« Next
Previous
Previous »