miercuri, 6 ianuarie 2021

Trupa bătăușilor de bătrâni din Zorleni a ajuns după gratii! Sunt patru tineri!

LA AREST… Un tânăr de 17 ani, din comuna Zorleni, a fost reținut de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, pentru săvârșirea unei tâlhării calificate sub forma tentativei, după ce alți trei complici de-ai săi au ajuns și ei după gratii. Pentru a soluționa un dosar complicat, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad au probat activitatea infracțională a patru persoane din Popeni, comuna Zorleni, bănuite de comiterea unei tâlhării calificate (sub forma tentativei).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea de 13 spre 14 noiembrie 2020, la ora 1.00, persoanele bănuite ar fi pătruns, prin efracție, în locuinței persoanei vătămate, o bătrână de 84 de ani, din Popeni, comuna Zorleni, au împiedicat-o să ceară ajutorul și i-au solicitat toți banii păstrați în locuință. Ca urmare a derulării activității infracționale, bătrâna nu a fost agresată fizic și nici bunuri nu au fost sustrase din locuință.

În cursul zilei de 5 ianuarie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat, față de un tânăr de 17 ani, măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri acesta urmează a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

Ceilalți trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, din comuna Zorleni, sunt arestați preventiv, din data de 17 decembrie 2020, într-o altă cauză penală, legată de faptul că aceștia ar fi agresat în mai multe nopți persoane în vârstă, pentru a le fura banii din case.

Articol original

👍 Trupa bătăușilor de bătrâni din Zorleni a ajuns după gratii! Sunt patru tineri!

Next
« Next
Previous
Previous »