vineri, 19 februarie 2021

A fost deranj mare printre șoferii vasluieni! Zeci de conducători auto au rămas fără permise de conducere!

CONTROL… Timp de două zile, între orele 6.00 și 22.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Vaslui și polițiști locali vasluieni au participat la o vastă acțiune de control, care a urmărit combaterea nerespectării normelor privind acordarea priorității de trecere pietonilor aflați în traversarea regulamentară a drumului public și creșterea gradului de disciplină în rândul pietonilor.

Conducerea IPJ Vaslui anunță că au fost verificate peste 50 de vehicule și legitimate peste 60 de persoane. În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 12.000 lei. Dintre acestea, 34 au fost aplicate pentru încălcări ale O.U.G. nr. 195/2002 (privind circulația pe drumurile publice).

Cu ocazia derulării acțiunii, au fost reținute 15 permise de conducere.  Cauzele care au condus la reținerea permiselor de conducere au fost: neacordarea de prioritate pentru pietoni (14) și nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric (1).

Totodată, polițiștii rutieri au constatat și un număr de nouă abateri săvârșite de pietoni.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 A fost deranj mare printre șoferii vasluieni! Zeci de conducători auto au rămas fără permise de conducere!

Next
« Next
Previous
Previous »