miercuri, 10 februarie 2021

Am scăpat de Șoșoacă, dar rămânem cu doi parlamentari-fantomă la Vaslui! Știu ei ce județ reprezintă în Parlament?

RĂZBOI TOTAL… A fost o mare epurare politică, ieri, în organizația centrală AUR. Doi dintre parlamentarii partidului, senatorul Diana Șoșoacă și deputatul Mihai Lasca, au fost excluși din partid, după o serie de situații penibile care au pus partidul într-o situație penibilă, au spus liderii AUR.

În același timp, cei de la Alianța pentru Unitatea Românilor ar fi trebuit să explice și în ce mod cei doi moldoveni de la Chișinău, ajunși parlamentari de Vaslui, au schimbat viața vasluienilor pe care îi reprezintă în Parlament. Se pare că deputata Raissa Enachi și senatorul Andrei Busuioc vor rămâne niște „no-name” în politica vasluiană, doi moldoveni ajunși din greșeală parlamentari ai României.

Până una-alta, având în vedere scandalul „Șoșoacă”, haideți să analizăm la ce concluzie a ajuns deputata AUR de Vaslui, Raissa Enachi, pe care puțini vasluieni au văzut-o în carne și oase, în ultima postare de pe Facebook.

„Până la următoarele alegeri parlamentare nu se mai alege nimic din infrastructura căii ferate din România. În județul Vaslui aproape la toate trecerile peste linia ferată sunt instalate plăcuțe care atenționează că nu mai este în funcțiune calea ferată.

Chipurile, se construiesc autostrăzi, dar nimeni nu spune că transportul feroviar este cel mai ieftin transport terestru.

Nimeni nu mai protestează, totul se petrece în ochii românilor dezbinați și prostiți cu TV-urile complice la distrugerea României.

Noapte bună România…”, scrie deputata Enachi, umplându-se de rușine. Nu are habar ce s-a întâmplat în județul Vaslui în ultimii 30 de ani, dar se bagă în seamă doamna „parașutată” de la Chișinău. Tipic AUR…

Articol original

👍 Am scăpat de Șoșoacă, dar rămânem cu doi parlamentari-fantomă la Vaslui! Știu ei ce județ reprezintă în Parlament?

Next
« Next
Previous
Previous »