sâmbătă, 20 februarie 2021

Aquavas Vaslui, luată la țintă de consumatori! Zeci de vasluieni se plâng de facturile umflate!

SĂ SE FACĂ LUMINĂ!… „Doresc să întreb dacă mai sunt persoane în municipiul Vaslui care sunt taxate în plus de Aquavas SA Vaslui, mult peste normal. Consumat 4 mc, taxat 12 mc”. Este subiectul ridicat, ieri, de un vasluian pe un grup de socializare din Vaslui.

Este vechea dispută a facturilor de apă-canal, despre care vasluienii susțin că sunt umflate de conducerea sucursalei Vaslui a Aquavas SA. Un scandal care nu este nici pe departe încheiat, deși autoritățile susțin că se fac eforturi pentru a lămuri acest subiect care crează mari nemulțumiri în oraș.

Că este așa, ne-a convins ieri, văzând zecile de comentarii în care Aquavas era acuzată de umflarea nejustificată a facturilor la apa consumată. Iată o serie de răspunsuri, care ar trebui să le dea de gândit domnilor din conducerea sucursalei: 

„Da, suntem foarte mulți. Noi suntem 2 persoane și avem de plătit 1230 lei. Nu plătesc la gaz sau lumină, cât plătesc la apă”

„Bineînțeles că sunt, în locuința copiilor nu stă nimeni și a venit factura și cu 50 lei. Chiar nu știu ce se întâmplă”

„Da. Plătim lunar 2-3 metri în plus. Chiar așa, ce e de făcut? Până când?”

„Eu am avut factura emisă cu zero consum. Consum 0 – facturat 8 mc. Explicația: „Sigur au fost pierderi la bloc și chiar dacă nu stă nimeni în apartament se împarte la toți”

„Da. Plătim în jur de 100 lei și suntem două persoane”

„Da, o persoană, am dat 4 mc și am plătit 9 mc!”

„Ei zic că nu se dă îndexul corect. Dar, câte 3 mc de apă la 20 apartamente, sunt 60 mc de apă… Întrebarea mea este: câte apartamente nu au dat indexul corect??”

„Dau indexul corect în fiecare lună și la 5 mc mi-a pus pierderi 4.65 mc, aproape cât consumul!”

„Am avut consum de 7 metri cubi într-o lună și am plătit 25 de metri cubi. Motivul: pierderi la subsolul blocului. Apa a devenit un lux la Vaslui”

La toate aceste nemulțumiri, ar trebui să existe un răspuns din partea sucursalei Vaslui a Aquavas. O explicație clară, concisă, cu date concrete. Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Aquavas Vaslui, luată la țintă de consumatori! Zeci de vasluieni se plâng de facturile umflate!

Next
« Next
Previous
Previous »