sâmbătă, 20 februarie 2021

Așa va arăta noul mall al Vasluiului! Zona Kaufland devine un imens complex comercial!

AȘTEPTARE… Mărci renumite, care nu au fost prezente până acum la Vaslui, inclusiv rețele de fast-food, ar putea fi deschise în viitorul complex comercial care se va construi în zona Kaufland, pe șesul din apropierea actualului supermarket. Grupul polonez Scallier dorește să construiască pe șesul din apropierea Kaufland, pe aproape 10.000 mp, un uriaș complex, iar Vasluiul ar putea avea un complex modern la finele anului viitor.

Scallier se extinde în România cu o rețea de parcuri de retail și vrea ca, până în 2022, să finalizeze 6 facilități comerciale pe piața locală sub brandul Funshop Park. Cele 6 parcuri de retail vor avea o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și vor fi construite în Moșnița Nouă (lângă Timișoara), Hunedoara, Roșiorii de Vede, Focșani, Vaslui și Vladimirescu (lângă Arad).

Grupul Scallier este acum în negocieri avansate cu lanțuri poloneze de retail petru închirierea de spații în parcurile din România.

Totodată, centrele din România vor avea o ofertă diversificată de servicii gastronomice pentru a răspunde așteptărilor pe care le au clienții români, ceea ce înseamnă că am putea avea la Vaslui KFC sau McDonalds, rețele foarte căutate de consumatorii locali, cei  care sunt nevoiți să meargă până la Iași sau Bacău, pentru a cumpăra astfel de produse fast food.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Așa va arăta noul mall al Vasluiului! Zona Kaufland devine un imens complex comercial!

Next
« Next
Previous
Previous »