vineri, 5 februarie 2021

Au aruncat cu mizerii în vasluieni, după „cazul Văleni”! Acum, a apărut un caz similar la București!

PENTRU UNII, MUMĂ… A vuit toată România de cazul de viol de la Văleni, din 2014, când o tânără de 17 ani era violată cu bestialitate de șapte tineri. Cei care au participat la viol, în urma unei intense campanii de mediatizare, au fost condamnați la ani grei de închisoare. Din acel moment, spre Vaslui s-a aruncat doar cu mizerii și expresii grele. Dar, ce-ar mai fi de spus, când un caz similar cu cel de la Văleni se petrece la București, în 2020  ? Toată lumea tace și se face că nu vede… 

Dar, haideți să vedem faptele, care s-au lăsat ieri cu arestări în aceste zile. O adolescentă de 14 ani a fost violată într-un bloc în constructie din București, pe data de 26 decembrie 2020. Autoritățile judiciare au arestat preventiv în data de vineri, 5 februarie, opt tineri cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani despre care existau informații că ar fi participat la violul în grup.

~n ajunul Crăciunului, unul dintre tinerii din grup, în vârsta de 18 ani, din Cernica, a abordat-o pe Facebook pe fata de 14 ani, din Capitală, și a convins-o să se întâlnească cu el. Câteva zile mai târziu, adolescentul a luat-o de acasă cu o mașină, însoțit de fratele său, în vârsta de 23 de ani.

După aproximativ 100 de metri, șoferul a oprit, iar în autoturism s-au urcat alți doi băieți, de 17 și 22 de ani, care s-au comportat ca și cum întâlnirea ar fi fost una pur întămplătoare. Ulterior, fata a fost dusă la un bloc aflat în construcție, din Pantelimon, unde tânărul care o abordase inițial a întreținut cu ea relații sexuale, timp în care băiatul de 17 ani a chemat alți patru bărbați.

Pe drumul de întoarcere, trei dintre violatori au incercat s-o forțeze să le facă sex oral. Fiindcă a refuzat, copila a fost aruncată din mașină și abandonată pe stradă, foarte departe de casă. Fata a mers la o sectie de poliție și a spus ce i s-a întâmplat, iar dosarul a fost preluat de ofițerii Biroului Agresiuni Sexuale, din cadrul Serviciul Omoruri, și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Cei opt violatori au fost ridicați de acasă joi, pe 4 februarie, în urma a cinci percheziții domiciliare, iar vineri au fost arestați preventiv.

Articol original

👍 Au aruncat cu mizerii în vasluieni, după „cazul Văleni”! Acum, a apărut un caz similar la București!

Next
« Next
Previous
Previous »