duminică, 28 februarie 2021

Avarie explozivă la aducțiunea Dn 1400 în Piața Avram Iancu, Cluj-Napoca

În cursul dimineții de 26.02.2021 a avut loc o avarie exploziva la aducțiunea Dn 1400 în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca, latura cuprinsă între Catedrala Ortodoxă și Regionala CFR.

Personalul companiei a intervenit operativ și lucrează în zonă. Pe moment nu se întrevede întreruperea alimentării cu apă a populației. Va exista restricție de circulație pe latura respectivă a Pieței Avram Iancu până la remedierea avariei.

Estimările inițiale în ceea ce privește perioada de intervenție la remedierea avariei din Piața Avram Iancu au fost devansate. Stadiul actual al lucrărilor ne permitem să apreciem că intervenția pentru remedierea avariei se va putea finaliza până sambata seara,  după care va urma o perioadă de cca. 10 ore pentru reumplerea și spălarea sistemului astfel încât duminică dimineata strada să poată fi predată  firmei cu care Compania are contract pentru refacerea carosabilului.

Urmare a intervenției la avaria majoră din Piața Avram Iancu și a manevrelor la sistemul public de alimentare cu apă care să permită continuarea furnizării apei, există posibilitatea ca în anumite zone din municipiu turbiditatea apei să fie temporar ușor crescută. Acest fenomen dacă apare, apreciem că va dispărea în cursul după amiezii de astăzi, fără ca prin aceasta să fie afectată calitatea, respectiv potabilitatea apei. Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat populației.

Articol original

👍 Avarie explozivă la aducțiunea Dn 1400 în Piața Avram Iancu, Cluj-Napoca

Next
« Next
Previous
Previous »