vineri, 5 februarie 2021

Avem 9 școli în focare cu cod roșu de îmbolnăviri Covid 19! Iată cum stă situația, pe fiecare școală în parte! (TABELE)

Urmează încă 141 DATE OFICIALE… Aseară, Inspectoratul Școlar Județean Vaslui a prezentat primele cifre legate de începerea cursurilor în toate școlile din județul Vaslui, 640 la număr, pe 8 februarie. Am aflat că vor fi, pe baza datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, 490 de școli în care elevii vor învăța normal, fiind cele din scenariul verde.

de școli care intră în scenariul galben, la care se impune „Participarea zilnică, cu prezență fizică în unitățile de învățământ a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a, și a celor din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor protecție”.

Cazul cel mai grav este reprezentat de grupul celor 9 școli care vin din zonele cu cod roșu de îmbolnăviri Covid. Aici, se impune ” Participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, participarea zilnică, în sistem on line a elevilor din celelalte clase/ani de studiu”.

Cam așa stau lucrurile, înainte de începerea semestrului II. Cât de repede se vor schimba lucrurile, vom afla cât de curând. Dacă doriți, puteți consulta și listele cu școli din județ, inclusiv scenariile în care se află acestea.

Articol original

👍 Avem 9 școli în focare cu cod roșu de îmbolnăviri Covid 19! Iată cum stă situația, pe fiecare școală în parte! (TABELE)

Next
« Next
Previous
Previous »