joi, 18 februarie 2021

Ciocnirea anului, la Vaslui! O mașină de Anglia și una de Italia s-au bușit pe DN 15D Vaslui-Negrești!

GĂLĂȚENI NERVOȘI… Probabil că evenimentul rutier de ieri, de la intersecția drumului național Vaslui-Negrești-Roman cu satul Bârzești, care nu s-a soldat cu morți său răniți grav, poate fi încadrat în categoria accidentelor greu de crezut că se pot întâmpla pe șoselele noastre.

De ce e ciudat? Haideți să vedem tabloul. O mașină cu numere de Anglia, cu volan pe dreapta, gonește spre Vaslui. Dinspre reședința de județ, vine în viteză o mașină cu numere de Italia. La o curbă, aproape de intersecția cu satul Bârzești, italianul și englezul se acroșează – cel mai probabil, vinovat este cel cu numere de Italia – după care mașina cu numere italiene zboară în șanțul din spatele mașinii cu numere englezești.

Oamenii ies din mașini buimăciți, dar ce află? Că englezul și italianul sunt din Galați, deci conjudețeni. Care era probabilitatea ca două mașini din două țări diferite, cu doi șoferi gălățeni, să se ciocnească la Bârzești? Extrem de mică! Dar, iată că s-a întâmplat.

Povestea ar trebui să aibă și o învățătură: chiar dacă sunteți de la Galați și vă credeți meseriași în șoferie, ar trebui să mai respectați și regulile de circulație!

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Ciocnirea anului, la Vaslui! O mașină de Anglia și una de Italia s-au bușit pe DN 15D Vaslui-Negrești!

Next
« Next
Previous
Previous »