luni, 15 februarie 2021

De ce vă bateți joc de clienți, domnilor de la E-ON Vaslui?

SCANDALOS… Nu există vasluian care să fi trecut în aceste zile prin zona E-ON Vaslui, la doi pași de primărie, și să nu fi remarcat cozile uriașe din poarta unității. Zgribuliți și bolnavi, zeci de clienți din oraș sau din comunele învecinate stau la rând ore întregi, zilnic, pentru a rezolva diverse probleme. Nu sunt primiți în interior, deși acolo este o sală de așteptare cu zeci de scaune. Deh, pandemia… Mai bine să fie ținuți în picioare la poartă, în frig, ca să nu se îmbolnăvească angajații, nu?

„E ON – Stat în stat. Bătaie de joc împotriva cetățenilor. Program pănă la orele 16.00. Afară, în stradă,10 oameni așteaptă în frig să le vină rândul. Înăuntru, sala de așteptare goală, cu aproximativ 60 de scaune. Curtea din interior, goală. Nu înțeleg de ce nu sunt primiți în sală, ca la bănci, la RDS, GAZ EST,cu respectarea distanțării fizice, cu mască. Sau măcar în curtea EON. De ce în stradă?!

Domnilor boieri mari, cu salarii de peste 10.000 lei, chiar nu vă pasă deloc de clienții dvs., de la care vă luați salariile!?”, a remarcat, cu tristețe, unul dintre cei care au stat la coadă ieri.

Adică, pot intra 50-100, 200 de clienți la Kaufland, iar la E ON nu pot fi primiți 10-20 de clienți, pe motiv de pandemie. Serios???

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 De ce vă bateți joc de clienți, domnilor de la E-ON Vaslui?

Next
« Next
Previous
Previous »