miercuri, 17 februarie 2021

Gest superb făcut de jandarmii din Vaslui! Au donat sânge pentru o fată de 23 de ani, grav bolnavă!

FELICITĂRI!… Sărbătorită anual pe 17 februarie, Ziua Bunătății Spontane îndeamnă oamenii să facă fapte bune fără a aștepta mulțumiri sau recompense.

Deși nespontan, planificat de câteva zile, cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Județean au dat formă ieri unui gest de omenie, de solidaritate.

Receptivi la mesajul transmis de conducerea Liceului “ștefan Procopiu” Vaslui, jandarmii vasluieni au mers la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Bârlad pentru a dona sânge în speranța că o tânără în vârstă de doar 23 de ani aflată în suferință, absolventă a liceului vasluian, va birui boala.

„Și, dacă ar fi să solicite răsplată pentru ceea ce au făcut, ea ar consta în cât mai multe replicări ale gestului lor din partea semenilor.

Jandarmii participă constant la campanii de donare, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de sânge și nu au pretenția a fi considerați buni dar vor fi mereu acolo unde va fi nevoie de ei: pe stradă sau, cazul de astăzi, în saloane ale unităților sanitare!”, este mesajul jandarmilor din cadrul IJJ Vaslui.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Gest superb făcut de jandarmii din Vaslui! Au donat sânge pentru o fată de 23 de ani, grav bolnavă!

Next
« Next
Previous
Previous »