sâmbătă, 13 februarie 2021

Haideți să ajutăm Asociația Filantropia Ortodoxă Huși! Lunar, hrănesc aproape 5.000 de copii și bătrâni nevoiași!

SPRIJIN… I-am urmărit zi de zi, în preajma Crăciunului, atunci când au dus mii de cadouri copiilor din tot județul Vaslui, iar Moș Crăciun aducea fericire pe chipul micuților. Sunt membrii Asociației Filantropia Ortodoxă Huși, oameni cu suflet mare, care își doresc să aducă un strop de alinare în familiile nevoiașe din județul Vaslui.

Asociația din Huși are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Pentru că mulți copii și foarte mulți bătrâni au nevoie de o masă caldă sau de o mângâiere.

Să nu uităm că activitățile Asociației Filantropia Ortodoxă Huși se adresează copiilor, tinerilor, adulților, persoanelor vârstnice, persoanelor fără adăpost, persoanelor cu dizabilități, persoanelor care suferă de adicții și persoanelor aflate într-o stare de vulnerabilitate fizică, psihică sau socială.

Iată și mesajul către vasluieni al acestor voluntari inimoși, care activează cu binecuvântarea Preasfințitului Ignatie, Episcopul Hușilor:

„Dorim să ne cunoașteți mai bine. De aceea vă oferim mai multe informații, în urma cărora veți cunoaște mult mai în profunzime activitatea pe care noi o desfășurăm, realizările până în prezent, ceea ce ne propunem pentru viitor, munca și devotamentul din spatele postarilor în mediul online.

Știați că….?

Asociația Filantropia Ortodoxă Huși, lunar, distribuie peste 4.928 porții de hrană caldă ce constă în felul 1 și felul 2,  2.618 porții de desert și 2.618 porții de gustare rece? Toată hrana este preparată în spațiile special amenajate și dotate corespunzător, conform reglementărilor în vigoare.

Astfel susținem un număr de aproximativ 230 de persoane, copii și vârstnici, ce provin din medii defavorizate, cu posibilități reduse.

Cum puteți fi parte din aceste proiecte? Simplu:

• Puteți face donații în contul Asociației Filantropia Ortodoxă Huși deschis la BCR filiala Huși

• Cont pentru lei: RO43RNCB0261160373430001

• Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;

Pentru alte detalii și informații, ne găsiți la Adresa: str. Ștefan cel Mare, Nr. 1, mun. Huși, jud. Vaslui, CP 735100″.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Haideți să ajutăm Asociația Filantropia Ortodoxă Huși! Lunar, hrănesc aproape 5.000 de copii și bătrâni nevoiași!

Next
« Next
Previous
Previous »