vineri, 12 februarie 2021

Se ascundeau în Albești și Deleni, pentru a scăpa de închisoare. Au ajuns după gratii!

DOI DINTR-UN FOC!… În cadrul activităților operative desfășurate zilele trecute, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au pus în aplicare două mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea.

Miercuri, pe 10 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui sprijiniți de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, au căutat și depistat pe raza localității Albești, comuna Albești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Pe numele acestuia, în data de 10 februarie a.c., Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ”conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”  și ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Infracțiunile au fost săvârșite în luna noiembrie 2018, ambele în stare de recidivă post-executorie. Individul a fost condus de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

A doua zi, pe 11 februarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au căutat și depistat pe raza localității Deleni, comuna Deleni, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui.

Pe numele acestuia, în data de 11 februarie a.c., Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 9 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de ”mărturie mincinoasă. Și acesta a fost dus la Penitenciarul Vaslui, unde își va ispăși pedeapsa.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Se ascundeau în Albești și Deleni, pentru a scăpa de închisoare. Au ajuns după gratii!

Next
« Next
Previous
Previous »