sâmbătă, 6 februarie 2021

Se fac demersuri pentru un centru de Radioterapie modern la SJU Bistrița

“De Ziua Mondială a Luptei împotriva cancerului, vă spunem că și noi continuăm “lupta” în a găsi soluții pentru pacienții oncologici din județul nostru. •

Am început demersul pentru ca #Centrul_de_Radioterapie să se transforme din proiect în realitate. S-a aprobat studiul de oportunitate în vederea concesionării prin licitație publică a terenului #Consiliului_Județean_Bistrița_Năsăud, ce se află în vecinătatea secțiilor externe ale #Spitalului_Județean_de_Urgență_Bistrița, de pe str. Alba Iulia.


Urmează mai mulți pași, de la aprobarea documentației, realizarea caietului de sarcini, stabilirea calendarului licitației etc., apoi construirea efectivă și dotarea Centrului de Radioterapie.

Însă, ne ținem de cuvânt și județul nostru va avea acest Centru, printr-o colaborare sănătoasă, pentru cei 6.130 de oameni care duc această luptă grea.

Multă sănătate și putere, celor ce luptă și celor ce le sunt alături!” a scris joi pe pagina sa de socializare, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Articolul Se fac demersuri pentru un centru de Radioterapie modern la SJU Bistrița apare prima dată în RoVestea.

Articol original

👍 Se fac demersuri pentru un centru de Radioterapie modern la SJU Bistrița

Next
« Next
Previous
Previous »