luni, 15 februarie 2021

Șeful Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, suspectat că a lovit o mașină și a fugit! Unii martori susțin că polițistul mirosea a alcool!

CE S-A ÎNTÂMPLAT?… Vuiește orașul Murgeni, după un scandal de pomină, iar lucrurile par să se complice și mai mult în perioada imediat următoare. În prim-plan, apare comisarul Ionel Oanea, despre care se spune prin târg că ar fi lovit o mașină BMW, deși era în mașina de serviciu, o Dacia Duster, după care a părăsit locul tamponării de parcă nu s-a întâmplat nimic.

Oanea este șeful Secției 5 Poliție Rurală Murgeni. Sunt multe bârfe în oraș. Unii localnicii din oraș susțin că polițistul s-ar mai întâlni cu Bachus, din când în când, după care se urcă la volan. Nu știm dacă lucrurile stau chiar așa, dar…

Se pare că la fel au stat lucrurile și duminică la prânz, susțin unii martori, atunci când comisarul ar fi acroșat o mașină BMW parcată regulamentar. Când a coborât de la volan, susțin unele surse care au fost la fața locului, polițistul mirosea a alcool. S-a uitat să vadă ce pagube are mașina BMW, după care a plecat. Mint oamenii sau spun adevărul?

„Cine îl oprește pe dom’ Oanea? El ne amendează pe toți, dar lui nu-i este frică să facă tot ce dorește, cine să-l oprească din Poliția Murgeni? Nimeni! Sperăm să se facă o anchetă, să aflăm de ce a fugit de la locul acroșării”, spune o sursă din Murgeni.

Polițiștii din Murgeni știu care este adevărul, dar se tem să vorbească.

Conducerea IPJ Vaslui a deschis o anchetă, pentru a afla dacă Ionel Oanea se face vinovat de această acroșare, cu părăsirea locului accidentului. În cel mai rău caz, riscă doar o sancțiune la salariu, dar rămâne cu funcția.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Șeful Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, suspectat că a lovit o mașină și a fugit! Unii martori susțin că polițistul mirosea a alcool!

Next
« Next
Previous
Previous »