miercuri, 17 februarie 2021

Senatorul liberal Iulian Bîca a votat pentru eliminarea pensiilor speciale

GEST DE ADMIRAT… Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a adoptat, ieri, eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Decizia a fost luată cu 357 voturi „pentru”, zero abțineri și niciun vot împotrivă. Cei 30 de parlamentari ai UDMR au fost prezenți în sală, însă nu au votat.

Printre cei care au votat pentru eliminarea acestor pensii speciale s-a numărat și senatorul PNL de Vaslui, Iulian Bîca.

„Pensiile speciale pentru parlamentari au fost anulate! Angajamentul #PNL a fost îndeplinit azi la votul din plenul Parlamentului. Continuăm cu îndreptarea legilor strâmbe adoptate ani la rândul de PSD, pentru acordarea de privilegii și beneficii preferențiale.


Pensiile parlamentarilor au fost introduse de PSD în 2015, iar orice tentativă a noastră de a le elimina s-a lovit de majoritatea nocivă PSD-istă din legislatura trecută.

PNL a fost singura forță politică care a votat împotriva introducerii pensiilor speciale. Încă de anul trecut, am depus un proiect de lege pentru desființarea pensiilor speciale ale deputaților și senatorilor, care a fost blocat, intenționat, de actuala conducere a PSD.

Dacă PSD ar fi deținut majoritatea parlamentară și acum ar fi luptat cu toate puterile pentru menținerea pensiilor speciale, contrar discursului duplicitar pe care îl afișează astăzi.

Prin votul românilor s-a făcut dreptate! Noua majoritate de dreapta din Parlament a reușit să elimine aceste pensii. Respectăm, astfel, voința cetățenilor care ne-au dat votul de încredere, la alegerile parlamentare”, este mesajul transmis aseară de senatorul vasluian.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Senatorul liberal Iulian Bîca a votat pentru eliminarea pensiilor speciale

Next
« Next
Previous
Previous »