vineri, 5 februarie 2021

Sute de vasluieni se tratează acasă, fiind confirmați Covid 19! În spitale, situația este mai relaxată!

PURTAȚI MASCĂ!… Va fi încă un week-end agitat în spitalele din județ, în special pentru spitalul suport Covid de la Bârlad, din moment ce sunt sute de pacienți internați cu cazuri Covid, în timp ce alte câteva sute se tratează acasă, cazurile ușoare.

Prefectura Vaslui a trimis, aseară, situația epidemiologică de la nivelul județului Vaslui, la data de 5 februarie 2021, situație din care am aflat că județul Vaslui are, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus, 12.186 de cazuri confirmate.

Astfel, sunt 143 de persoane internate în spital – 7 persoane internate fiind din alte județe: 138 pe secții (asimptomatici 3, forme ușoare 17, forme medii 65, forme severe 53) și 5 în ATI, 322 de persoane au decedat, în timp ce 11.379 de persoane sunt declarate vindecate. Un număr de 342 de vasluieni sunt declarați pozitiv și se tratează acasă.

Peste 120 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și 43 de polițiști locali au desfășurat 7 acțiuni și misiuni specifice. S-au legitimat peste 330 de persoane cu privire la modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse. De asemenea, 7 societăți comerciale/ PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de alertă

Articol original

👍 Sute de vasluieni se tratează acasă, fiind confirmați Covid 19! În spitale, situația este mai relaxată!

Next
« Next
Previous
Previous »