luni, 22 februarie 2021

Un boschetar din Negrești a bătut un bătrân de 79 de ani și i-a furat banii! Este după gratii, acum!

BĂTĂUȘ… Polițiștii negreșteni au reținut un bărbat de 47 de ani din orașul Negrești, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, după ce acesta ar fi tâlhărit un bătrân de 79 de ani.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în data de 18 februarie a.c., la ora 18.10, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi deposedat, prin violență, un bătrân din Negrești ce se deplasa spre domiciliu, de suma de 670 de lei și de portofelul pe care îl avea asupra sa.

Infracțiunea s-a produs pe strada Decebal, din Negrești, în zona Liceului Tehnologic Nicolae Iorga.

Victima a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

Urmare a probatoriului adminstrat, în aceeași zi în care au fost sesizați, respectiv 19 februarie a.c., polițiștii au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de 20 februarie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Un boschetar din Negrești a bătut un bătrân de 79 de ani și i-a furat banii! Este după gratii, acum!

Next
« Next
Previous
Previous »