marți, 23 februarie 2021

Un soț bătăuș și agresiv a încălcat ordinul de protecție! Agresorul a fost reținut!

AMENINȚĂRI… Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Banca din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au reținut un bărbat din satul Ghermănești, comuna Banca, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

La data de 22 februarie, polițiștii au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din Ghermănești, cu privire la faptul că soțul său, un bărbat în vârstă de 46 de ani, a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că la data de 22 februarie a.c., la ora 8.30, bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis de către Judecătoria Bârlad, la data de 28 septembrie 2020 și s-ar fi apropiat la aproximativ 2 metri de persoana vătămată, proferând amenințări la adresa acesteia.

Având în vedere faptul că acesta avea cunoștință despre obligațiile stabilite de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanță de 200 metri față de soția sa și de locuința acesteia, precum și interzicerea comunicării cu aceasta, bărbatul a încălcat cu bună știință ordinul de protecție.

În aceeași zi, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea emiterii unei măsuri preventive.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Un soț bătăuș și agresiv a încălcat ordinul de protecție! Agresorul a fost reținut!

Next
« Next
Previous
Previous »