marți, 23 februarie 2021

Vasluiul va deveni un uriaș șantier, în 2021! Primarul Vasile Pavăl spune că vor fi investiții în tot orașul!

PRIORITĂȚI… Pentru municipalitatea vasluiană, anul 2021 va fi unul dintre cei mai agitați și aglomerați ani, pentru că se vor derula investiții în toate domeniile. Primarul Vasile Pavăl spune că „avem o listă de investiții foarte lungă, probabil una dintre cele mai lungi din ultimii ani, pentru că se schimbă în bine fața Vasluiului”.

În așteptarea cifrelor oficiale de buget, primarul municipiului reședință creionează deja primele scenarii. Se vor reface multe străzi, mai ales că s-a lucrat la apă-canal și acum se poate trece la asfaltare în diverse cartiere, începe implementarea proiectelor cu fonduri europene, vin investiții noi, cu finanțare locală.

Va fi un an al investițiilor, promite primarul Pavăl. Printre marile investiții de infrastructură se numără și refacerea și modernizarea a două artere principale ale orașului, strada Decebal – iluminat stradal pe ambele sensuri, trotuare moderne, asfaltare completă de la sensul giratoriu Nord și până la Centrul de Afaceri – dar și strada Traian. La ambele străzi se lucrează la studiile de fezabilitate și, din toamnă, am putea vedea primele schimbări pe cele două străzi extrem de aglomerate.

Anul 2021 va fi și anul în care va fi pus în funcțiune noul bazar, la care se lucrează de ceva vreme. Se pare că firma care a câștigat licitația nu va preda bazarul în luna mai, așa cum era inițial, ci undeva la începutul toamnei.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Vasluiul va deveni un uriaș șantier, în 2021! Primarul Vasile Pavăl spune că vor fi investiții în tot orașul!

Next
« Next
Previous
Previous »