miercuri, 31 martie 2021

Bărbatul, prins a doua oară băut la volan, a fost arestat: Ultima oară avea o alcoolemie de peste 3 la mie!

În cursul zilei de astăzi, 30 martie a.c., față de bărbatul de 50 de ani, din localitatea Murgeni, județul Vaslui, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Tot în cursul zilei de astăzi, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Reamintim faptul că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe un drum public, din localitatea Lățești, orașul Murgeni, județul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Murgeni.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul de 50 de ani avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

De asemenea, fiindcă bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând astfel o valoare de 3,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la un spital din orașul Murgeni, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În data de 14 martie, față de bărbat a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Articolul Bărbatul, prins a doua oară băut la volan, a fost arestat: Ultima oară avea o alcoolemie de peste 3 la mie! apare prima dată în Actual Vaslui.

Articol original

👍 Bărbatul, prins a doua oară băut la volan, a fost arestat: Ultima oară avea o alcoolemie de peste 3 la mie!

Next
« Next
Previous
Previous »