duminică, 21 martie 2021

Biatlon-Cupa Mondială: Simon Desthieux (masculin) şi Ingrid Tandrevold (feminin) au câştigat probele de mass-start de la Ostersund (Suedia)

Francezul Simon Desthieux (masculin) şi norvegianca Ingrid Landmark Tandrevold (feminin) au câştigat duminică seara probele de mass-start din cadrul Cupei Mondiale la biatlon, de la Ostersund (Suedia). Pe distanţa de 15 km, Desthieux a fost cronometrat în 35:43.7, fiind urmat de rusul Eduard Latipov (+8.9) şi de norvegianul Johannes Boe (+17.5). Boe a intrat în posesia celui de-al treilea Mare glob de cristal al specialităţii după ce s-a clasat pe primul loc în clasamentul general final cu 1052 puncte, al treilea succes consecutiv al său. În ierarhia finală, românul George Buta a ocupat locul 90 (din 101 poziţii) cu 7 puncte. La feminin, pe distanţa de 12,5 km, Ingrid Landmark Tandrevold a terminat în 34:53.1, urmată de belarusa Dzinara Alimbekava (+6.9) şi de germanca Franziska Preuss (+11.1). Marele glob de cristal a revenit însă norvegiencei Tiril Eckhoff, care a încheiat pe primul loc în clasamentul general, cu 1152 puncte, urmată de compatrioata sa, Marte Olsbu Roeiseland şi (963 puncte) şi de germanca Franziska Preuss (840 puncte). AGERPRES/(AS- editor: Adrian Drăguţ, editor online: Alexandru Cojocaru) Articol original

👍 Biatlon-Cupa Mondială: Simon Desthieux (masculin) şi Ingrid Tandrevold (feminin) au câştigat probele de mass-start de la Ostersund (Suedia)

Next
« Next
Previous
Previous »