joi, 11 martie 2021

Cât dezinteres! Prima investire de prefect, după 1989, la care nu participă niciun parlamentar de Vaslui!

ATÂT DE SINGUR… Marcel Lăudatu este, începând de ieri, prefectul județului Vaslui. Asta îi permite lui Mircea Gologan să-și pregătească – deja, îl are acasă! – tabloul din galeria prefecților. Până pe 3 martie 2021, Gologan a fost prefect și tabloul său va fi expus la parterul Palatului Administrativ.

Problema nu e tabloul lui Gologan, ci totalul dezinteres al politicienilor din județ față de numirea unui nou prefect. Nici deputatul Botez, prietenul său de la USR, sau Polak și Tătaru, deputații din PNL, colegi de alianță, nu au ajuns ieri în sala de la Consiliul Județean, la investirea profesorului de la Solești. O premieră după 1989, dar, atenție!, nu e ultima…

Pentru că, tot de la Solești a plecat pe cai mari în politică un alt liberal, Crin Antonescu, cel care a fost timp de trei ani profesor de istorie în această comună. Așa că proaspătul profesor ajuns prefect are în față imaginea luminoasă a unui înaintaș de-al său, lucru care ar trebui să-i dea aripi. Numai să nu i le taie cei din partidul sau alianța sa.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Cât dezinteres! Prima investire de prefect, după 1989, la care nu participă niciun parlamentar de Vaslui!

Next
« Next
Previous
Previous »