luni, 22 martie 2021

Deputatul Eduard Popica va deschide un al doilea cabinet parlamentar, în municipiul Vaslui

PROVOCARE… Parlamentarul PSD de Vaslui, Eduard Popica, a anunțat că va deschide un nou cabinet parlamentar, de data aceasta în reședința de județ, după ce, zilele trecute, a inaugurat un cabinet de deputat la Bârlad.

„Așa cum am făcut-o și în calitate de prefect al județului Vaslui, încerc să rezolvăm problemele tuturor cetățenilor din acest județ, de aceea voi deschide aceste cabinete, pentru ca vasluienii sau bârlădenii care au probleme, dar și restul locuitorilor din județ, să apeleze cu încredere.

Pentru că am deschis acest cabinet în Bârlad, invit pe toți bârlădenii, pe toți locuitorii din comunele învecinate să vină la cabinetul de parlamentar, să ne spună păsurile, pentru a le transmite mai departe, în Parlamentul României.

Mă vor găsi la cabinet, alături de staff-ul meu, la fel cum se va întâmpla și la Vaslui, în scurt timp, acolo unde voi deschide al doilea cabinet parlamentar. De aceea suntem aici, de aceea vasluienii ne-au dat girul pentru a-i reprezenta în Parlamentul României”, a explicat deputatul Popica.

Daniel Tănăsuc

Articol original

👍 Deputatul Eduard Popica va deschide un al doilea cabinet parlamentar, în municipiul Vaslui

Next
« Next
Previous
Previous »