luni, 8 martie 2021

Halal, nepot! A intrat în casa bunicii și a amenințat-o cu moartea, deși avea ordin de protecție!

AGRESIV… Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reținut un tânăr din Vutcani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare, violare de domiciliu și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul provizoriu de protecție.

La data de 5 martie a.c., polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși din cadrul Poliției Municipiului Huși au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Barboși, comuna Hoceni, județul Vaslui, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 17 de ani, a încălcat măsurile dispuse împotriva sa prin ordinul de protecție provizoriu și ar fi amenințat-o pe bunica sa.

     
Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua 5 martie a.c., tânărul ar fi încălcat prevederile ordinului provizoriu protecție emis de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși și ar fi pătruns fără drept în locuința bunicii sale, unde ar fi proferat amenințări la adresa femeii de 53 de ani și la adresa unui unchi. Ordinul de protecție provizoriu a fost emis pe o perioadă de 5 zile, în data de 2 martie, după ce prezumtivul agresor ar fi lovit-o pe bunica sa.

Având în vedere faptul că acesta avea cunoștință despre obligațiile stabilite prin emiterea ordinului de protecție provizoriu, prin care era obligat să păstreze o distanță de 100 metri față de bunica sa și de locuința acesteia, precum și obligația de a nu o contacta, tânărul a încălcat cu bună știință prevederile ordinului de protecție provizoriu. În aceeași zi, 5 martie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe tânăr pentru o perioadă de 24 ore, iar în ziua de 6 martie a.c., acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Articol original

👍 Halal, nepot! A intrat în casa bunicii și a amenințat-o cu moartea, deși avea ordin de protecție!

Next
« Next
Previous
Previous »