marți, 20 aprilie 2021

A început constructia celui mai mare complex comercial al Bârladului! Vor fi create sute de locuri de muncã!

ESTE OFICIAL… Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boros, a anuntat cã au început lucrãrile la cel mai mare centru comercial din oras, Retail Park Bârlad.

Investitia a demarat imediat dupã ce, pe data de 14 aprilie a.c., a fost eliberatã autorizatia de construire. Dupã cum se stie, în zona de nord a municipiului, pe locul unor foste hale ale SC Rulmenti SA, se vor ridica un retail park si un hipermarket, suprafata totalã desfãsuratã pe care se va construi fiind de circa 9 hectare.

„Probabil este cea mai mare investitie a mediului privat din Bârlad, din ultimele decenii. în ce ne priveste, am susținut demeresurile invetitorului întrucât deschiderea retail park-ului si a hipermarket-ului vor crea foarte multe locuri de muncã, care vor fi fiscalizate si, în plus, municipiul va beneficia si de taxele si impozitele aferente.

Din câte am discutat cu cei care în aceastã fazã au demarat lucrãrile de amenajare a investitiei, se estimeazã ca pânã la finele acestui an noul centru comercial sã fie deschis publicului. Important este cã aceastã investitie va polariza toatã zona municipiului Bârlad si va veni în întâmpinarea nevoilor a peste 200.000 de oameni din toatã partea de sud a judetului, dar si a celor din mai multe comune din judetele învecinate Galati sau Bacãu, aflate mai aproape de localitatea noastrã”, a declarat primarul Dumitru Boros.

De mentionat cã, odatã cu eliberarea autorizatiei de construire investitorii si-au obtinut de la Primãria Bârlad si certificatul de urbanism necesar continuãrii celorlalte lucrãri.

Articol original

👍 A început constructia celui mai mare complex comercial al Bârladului! Vor fi create sute de locuri de muncã!

Next
« Next
Previous
Previous »