marți, 13 aprilie 2021

Amenzi de peste 16.000 de lei primite de cei care nu respectã normele de protectie anticovid

NEREGULI… Peste 175 de angajati ai Ministerului Afacerilor Interne au actionat în ultimele 24 de ore, la nivel judetean, pentru verificarea respectãrii mãsurilor de protectie sanitarã în contextul pandemiei Covid-19. În vederea prevenirii rãspândirii virusului SARS-CoV-2, Inspectoratul de Politie Judetean Vaslui si Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui, cu sprijinul Institutiei Prefectului – Judetul Vaslui, au intensificat activitãtile de verificare a modului în care se respectã prevederile legale privind unele mãsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost derulate 12 misiuni specifice si actiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, pietele, târgurile, restaurantele si terasele, precum si mijloacele destinate transportului de persoane. În cadrul actiunilor de control, au fost verificate peste 565 de persoane, peste 260 de obiective/locatii de interes si societãti comerciale, precum si peste 120 de mijloace de transport persoane.

Echipele de control au depistat 86 de persoane care nu au respectat mãsurile de protectie individualã, acestea fiind sanctionate contraventional conform legislatiei în vigoare, cu amenzi în cuantum de 16.000 lei. Totodatã, politistii au depistat si 13 persoane care nu au respectat interdictiile privind deplasarea sau libera circulatie, acestea fiind sanctionate contraventional, cu amenzi în cuantum de 2.750 lei.

Articol original

👍 Amenzi de peste 16.000 de lei primite de cei care nu respectã normele de protectie anticovid

Next
« Next
Previous
Previous »