vineri, 9 aprilie 2021

Au început lucrãrile la sala de sport destinatã elevilor de la CSEI “Elisabeta Polihroniade” Vaslui

Au fost demarate lucrãrile la sala de sport de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluzivã “Elisabeta Polihroniade” Vaslui. Proiectul este implementat de Consiliul Judetean Vaslui si finantat prin Compania Nationalã de Investitii.

Termenul de finalizare a investitiei este de 12 luni, însã constructorul dã asigurãri cã receptia la noua salã de sport va fi fãcutã mai devreme.

“Noua salã de sport va fi construitã pe douã nivele si va avea, pe lângã suprafata de joc propriu-zisã, vestiare, o tribunã cu capacitatea de 102 locuri, precum si alte utilitãti, astfel încât cei 170 de elevi care frecventeazã cursurile scolii speciale sã beneficieze de facilitãti moderne pentru miscare si sustinerea orelor de sport. Sunt convins cã noua salã va fi un reper la nivel de Moldova, iar CSEI “Elisabeta Polihroniade” va deveni una dintre cele mai moderne unitãti de învãtãmânt destinate elevilor cu deficiente”, a declarat Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui.

Costul investitiei este de aproximativ 6,5 milioane lei, cofinantarea CJ Vaslui fiind de 2%.

De asemenea, institutia mai finanteazã cheltuielile legate de racordarea la utilitãti, respectiv alimentare cu apã, canalizare, racord la reteaua electricã si alimentare cu gaz.

Biroul de presã,

Consiliul Judetean Vaslui

Articol original

👍 Au început lucrãrile la sala de sport destinatã elevilor de la CSEI “Elisabeta Polihroniade” Vaslui

Next
« Next
Previous
Previous »