duminică, 11 aprilie 2021

Ce ipocrit este deputatul Botez! ”Posturile nu trebuie ocupate după carnetul de partid”. Vrăjeală de doi lei!

”Băiatul cu rucsacul”, deputatul USR Mihai Botez, o face pe mironosița în politică și pozează într-un tip corect și imparțial, ori de câte ori are ocazia. Așa s-a întâmplat și sâmbătă, cănd a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care anunța toți vasluienii să dea buluc la concursul de director la CJAS, pentru că ca fi ”pe bune”.

Asta deși, de peste 30 de ani, partidele aflate la putere își numesc directorii în teritoriu, tocmai cu sloganul ”Să respectăm programul de guvernare”. Dar parlamentarul Botez o dă în vrăjeală, vezi Doamne!, că va fi un concurs cinstit la CJAS, instituție din ministrul condus de un membru USR-PLUS. Și atunci?

”Depolitizarea instituțiilor este unul dintre obiectivele noastre continue, de când am intrat în politică.

Posturile trebuie ocupate după competență, pe criterii meritocratice, și nu după carnetul de partid.

Postul de Director General al Casei Județene de Asigurări de Sănătate din Vaslui este scos la concurs. Termenul de înscriere este 20 aprilie, ora 17:00, iar la concurs se pot înscrie toate persoanele care îndeplinesc condițiile tehnice”, scrie Botez, pe pagina sa de Facebook.

Dar, cum vine treaba cu meritocrația în instituțiile publice, clamată de ipocritul deputat USR, câtă vreme la Prefectură este numit ca purtător de cuvânt unul dintre fondatorii organizației județene USR, Ionuț Vintilă, în timp ce sora acestuia, membru USR, este viceprimar la Bârlad?

Șase ani ca programator la URB sau doi de operatori calculator la Doreveco l-au propulsat într-un post important într-o instituție guvernamentală pe Vintilă, pe merit. Pe bune?

Dar, directorul de cancelarie al Prefecturii, Alin Moldoveanu, membru PLUS, ce merit a avut de a ajuns în subordinea PLUS-istului prefect Marcel Lăudatu? Pentru că a candidat la primărie pe listele PLUS?

Vasluienii s-au săturat de vrăjeli politicianiste, așa cum s-a tot întâmplat de la Revoluție încoace. Să fie clar: partidul care câștigă alegerile își numește directorii pe care și-i dorește, membri sau simpatizanți ai acelui partid, actuala situație cu PNL sau USR-PLUS. Normal ar fi ca acei directori să plece, când se schimbă guvernarea, dar asta e o altă poveste…

Așa că, domnule Botez, nu mai aruncați cu praf în ochii alegătorilor! La urma-urmei, ați ieșit din nou parlamentar și, vrem sau nu, rămâneți acolo în următorii 3 ani și jumătate…

Articol original

👍 Ce ipocrit este deputatul Botez! ”Posturile nu trebuie ocupate după carnetul de partid”. Vrăjeală de doi lei!

Next
« Next
Previous
Previous »