vineri, 2 aprilie 2021

Continuă amendarea vasluienilor care nu poartă mască de protecție

SANCȚIUNI…Peste 280 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne au acționat în ultimele 24 de ore, la nivel județean, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară în contextul pandemiei Covid-19.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, Inspectoratul de Politie Județean Vaslui, cu sprijinul Instituției Prefectului,  Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, Poliției Locale și al Direcției de Sănătate Publică Vaslui, au intensifiat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile legale privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost derulate 7 misiuni specifice și acțiuni punctuale, în sistem integrat, fiind vizate în mod special zonele aglomerate, centrele comerciale, piețele, târgurile, restaurantele și terasele, precum și mijloacele destinate transportului de persoane.

În cadrul acțiunilor de control, au fost verificate peste 60 de obiective/locații de interes, 93 de mijloace de transport persoane și au fost legitimate peste 590 de persoane.

Echipele mixte de control au depistat 65 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional conform legislației în vigoare, cu amenzi în cuantum de 31.250 lei. Totodată, polițiștii au depistat și 100 de persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație, acestea fiind sancționate contravențional, cu amenzi în cuantum de 84.000 lei.

Articol original

👍 Continuă amendarea vasluienilor care nu poartă mască de protecție

Next
« Next
Previous
Previous »