marți, 20 aprilie 2021

Cu Ion Paladi în frunte, Dulcinella deschide a doua cofetãrie din Vaslui! Brandul care a uimit mii de vasluieni!

MOMENT ASTEPTAT… Vasluiul devine tot mai dulce, si asta pentru cã îndrãgitul solist de muzicã popularã, Ion Paladi, vine în municipiul resedintã pentru a doua deschidere a cofetãriei Dulcinella! La doar o sãptãmânã de la prima inaugurare, în strada Traian.

De data aceasta, joi, pe 22 aprilie, iubitorii de dulciuri si delicatese sunt poftiti sã treacã pragul celei de-a doua cofetãrii Dulcinella, din municipiul Vaslui, situatã pe strada Stefan cel Mare, bloc 199, scara A, parter. Deschiderea va fi la 12.00, asa cã, pregãtiti-vã din timp pentru un moment dulce!

Dulcinella îsi continuã, astfel, colindul primãvãratic pe meleagurile vasluiene, pentru a-i îndulci si pe localnici cu prãjituri si delicatese de poveste.

Experientele gustative vor fi fãrã egal, având în vedere ingredientele utilizate si pasiunea pentru gust bun a cofetarilor moldoveni.

Momentul de joi va fi marcat de prezenta solistului Ion Paladi, imaginea lantului de cofetãrii Dulcinella, cel care va inaugura oficial noua cofetãrie din centrul Vasluiului, de pe strada Ștefan cel Mare, la blocul 199.

“Vã anuntãm cu entuziasm cã pe 22 aprilie 2021, ora 12.00 deschidem cea dea doua cofetãrie Dulcinella  în orasul Vaslui, cu o abordare si o experientã mai bunã, care o cãpãtãm la fiecare deschidere –  mai modern cu o gamã mai largã de produse marca Dulcinella, cu o vinotecã extinsã de vinuri si o diversitate de miere de albine – toate aduse din Republica Moldova!

Ținând cont cã suntem în Postul mare, la Dulcinella veti gãsi o gamã largã de produse de post si vegane. Vã asteptãm la deschiderea magazinului din Vaslui, unde veti beneficia de reduceri de 30% la toatã gama de produse Dulcinella”, spune Ion Paladi.

Vasluienii se pot îndulci cu produse îndrãgite din cofetãria si patiseria româneascã. Veti putea alege torturi, prãjituri, plãcinte si alte bunãtãti din universul cofetãriei europene.

Cofetãria promoveazã si oferã produse realizate în propriul atelier al gusturilor delicioase.

Dulcinella este mai mult decât o cofetãrie. Este un concept modern care integreazã un spatiu de servire foarte primitor, un magazin si un atelier de patiserie si cofetãrie artizanalã.

Gust si ospitalitate din Basarabia – Dulcinella

“Atunci când faci o alegere este important sã fii atent la respiratia sufletului, pentru ca mai târziu sã poti face lucrurile din suflet. Ce înseamnã pentru mine Dulcinella? Plãcere, gust, armonie, ospitalitate si totusi, mai întâi de toate, UNITATE.

Am vorbit de mai multe ori despre cât de important este pentru mine acest proiect, iar implicarea mea în calitate de ambasador tine si de dorinta de a fi cât mai aproape de oamenii de pe ambele maluri ale Prutului si de a-i motiva la cunoastere reciprocã. “Podul de Dulciuri” semnificã în primul rând un NOU îNCEPUT, într-o lume în care gusturile si aromele sunt cele care ne fac sã ne simtim mai aproape.

Vorbeam mai sus despre “respiratia sufletului”. E acel moment în care simti cã e mai important sã dai decât sa iei, când recunosti cã se întâmplã ceva mistic si totodatã istoric pentru propia ta viatã.

Da, asta am simtit atunci când am fãcut cunostintã cu minunatul public din România. De atunci, întâlnirile cu publicul au devenit speciale. Si pentru cã port cu mândrie numele de “Cetãtean de onoare” al comunelor George Enescu, Corlãteni si Vorona din România, mã simt si mândru si onorat.

Dorinta mea este una, cea ca oricine îsi va dori sã simtã mirosul “Dulcinella” sã poatã spune – mã simt ca acasã”, asa cum mã simt si eu fie la Chisinãu, fie la Iasi sau la Bucuresti” spune Ion Paladi, ambasadorul brandului Dulcinella.

DESPRE DULCINELLA

Sloganul Dulcinella – Ziua ta un pic mai dulce,  cuprinde în sine esenta brandului.

Dulcinella a crea, în cei peste 15 ani de activitate, o gamã largã de produse de cofetãrie, patiserie si plãcintãrie – traditionale moldovenesti si inovatoare, în mare majoritate retete proprii, gândite si fabricate 100% artizanal.

Brandul Dulcinella a fost înfiintat în anul 2005, în municipiul Chisinãu, Republica Moldova.

Acesta are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetãrie, ciocolaterie si patiserie, precum si comercializarea acestora prin intermediul propriei retele de magazine specializate, în numãr de 30.

în anul 2019, a fost stabilit motto-ul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvolutioneazã. Acest motto sugereazã ambitia noastrã de a diferentia produsele, si anume torturile, de tot ce poate fi gãsit pe piatã la etapa actualã, precum si promovarea unor gusturi noi, specifice brandului Dulcinella.

Astfel, produsele marca Dulcinella au fost clasificate în urmãtoarele serii:

  • Seria Autor
  • Seria Fusion
  • Seria Raw&Veg
  • Seria Traditionale
  • Seria Clasice

La baza seriilor stau urmãtoarele elemente comune: dorinta de a fi într-un continuu proces de inovare si redescoperire a produselor noastre. Respectiv, crearea unor gusturi exceptionale, pe care familia Dulcinella le poate aduce mai aproape de oamenii din România si Republica Moldova.

Articol original

👍 Cu Ion Paladi în frunte, Dulcinella deschide a doua cofetãrie din Vaslui! Brandul care a uimit mii de vasluieni!

Next
« Next
Previous
Previous »