luni, 12 aprilie 2021

Cum arată Jackie Chan la 67 de ani. De ce nu a mai jucat în niciun film

Jackie Chan a împlinit recent 67 de ani, dar timpul nu a fost deloc nemilos cu el. Faimosul actor de filme de acțiune arată incredibil și este la fel de plin de energie ca în tinerețe… Chiar dacă pandemia l-a mai scos puțin din ritmul obișnuit. Iată de ce nu a mai jucat în filme în ultimul timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jackie Chan, unul dintre cei mai simpatizați actori de la Hollywood, a împlinit recent 67 de ani și a sărbătorit din plin, la clubul lui de cascadorie din Hong Kong, alături tinerii săi învățăcei. Artistul a mărturisit că, deși pandemia l-a ținut departe de pasiunea sa cea mai mare, dar și de fanii săi, urmează cât de curând să revină pe marile ecrane.

Cum arată Jackie Chan la 67 de ani. De ce nu a mai jucat în niciun film

Jackie Chan, la 67 de ani, la fel de energic ca-n tinerețe

Jackie Chan a jucat în peste 200 de filme în cariera sa și are o avere care se ridică la 350 de milioane de dolari, însă nu se gândește nicidecum la retragere. Actorul a mărturisit că nu doar pandemia, ci și problemele de sănătate recente l-au oprit să mai joace în filme.

După ce a dispărut o perioadă din atenția publicului, Jackie Chan le-a trimis fanilor săi un mesaj, însoțit de o fotografie, chiar de ziua sa de naștere, anunțându-i că se simte mai bine și e pregătit pentru noi provocări, urmând să înceapă filmările curând.

„Este iar acea perioadă a anului și am primit atâtea mesaje și urări. Doresc să le mulțumesc din suflet tuturor prietenilor mei pentru urările călduroase făcute de ziua mea. Anul trecut totul a rămas în așteptare din cauza pandemiei de COVID-19, dar, din fericire, lucrurile intră pe un făgaș normal. Mulți m-ați întrebat despre durerile de spate pe care le-am avut nu de mult. Vreau să vă spun să nu vă îngrijorați. Mă simt mult mai bine acum”, a scris Jackie Chan, care și-a aniversat cei 67 de ani la centrul de Cascadorii și Arte Marțiale pe care l-a înființat, cu ani în urmă, în Hong Kong.

Actorul a mers acolo chiar de ziua lui pentru a pune la punct ultimele detalii pentru viitorul său film.

Citește și: A murit Prințul Philip, soțul Reginei Elisabeta. Avea 99 de ani

Citește și: George Burcea a dormit două luni în mașină, în fața blocului în care stă Viviana Sposub: „Am locuit pe stradă”

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…’/ EXCLUSIV

Citește și: Sora Anei Porgras rupe tăcerea despre relația dintre Faimoasă și Zanni: „A spus că îl iubește și că…”

„Mi-am cheltuit banii pe băut, jocuri de noroc şi fete!”

Deși are o figură bonomă, de om pus mereu pe șotii, Jackie Chan este departe de a fi băiatul bun și naiv pe care îl interpretează în filme… Actorul recunoaște că a avut o tinerețe zbuciumată și a făcut multe prostii în viața lui, din care nu au lipsit alcoolul, jocurile de noroc, indfidelitatea și chiar violența.

În cartea sa autobiografică, intitulată „Never grow up’ („Niciodată nu creștem’), Jackie Chan recunoaște că a comis acte de violență domestică, și-a înșelat soția și a frecventat o prostituată. Chan a dezvăluit că profesionalismul său a fost compromis de incapacitatea de a se abține de la consumul de alcool, după cum a raportat South China Morning Post. Ba chiar a încălcat și legea, însă nu i-a păsat.

Chan a dezvăluit că au existat momente în care i-a rănit fiului și pe soția sa: Joan Lin și Jaycee. Actorul spune că i-a fost infidel soției Joan Lin, pe care a înșelat-o în 1999. El a numit acest fapt „o greșeală gravă’.

Jackie Chan dat detalii întunecate despre viaţa sa personală, spunând:„Mi-am cheltuit banii pe băut, jocuri de noroc şi fete.

Jackie Chan a avut o aventură cu Miss Asia Elaine Ng, în 1990, alături de care are și un copil, pe Etta. Deschizând mai multe „cutii cu amintiri’, el a povestit că obișnuia să frecventeze o prostituată pe care o cunoștea sub numele de numărul nouă. Actorul nu pare să aibă vreun regret față de acele momentele trăite, pe care le descrie ca fiind „paradisul’.

„Au fost momente când observam că oamenii încercau să se uite prin crăpăturile din ușă la noi’, a adăugat el. „Cu toate acestea, această mică cabină mi s-a părut paradisul.’, mai scrie Jackie Chan în cartea sa.

Foto: Hepta

Articol original

👍 Cum arată Jackie Chan la 67 de ani. De ce nu a mai jucat în niciun film

Next
« Next
Previous
Previous »