duminică, 4 aprilie 2021

Felicitări pentru profesorii de la Școala ”Manolache Costache Epureanu” Bârlad! Examinations European Centre, mesaj de apreciere pentru această școală!

MESAJ DE NOTA 10… ”O sesiune de examene Cambridge livrată cu succes. Candidați grozavi, profesori profesioniști, management excelent. Mulțumim Jora Bogdan Sorin-directorul Oana Samson-profesor de engleză!”

Asta au postat, sâmbătă, cei de la European Examinations Centre (EECentre), o instituție educațională specializată să organizeze examene pentru certificarea cunoștințelor de limba engleză (IELTS, Cambridge, Trinity, OET) și limba germană (ÖSD).

Examenele Cambridge Assessment English sunt recunoscute de școli, universități, angajatori din sectorul public și privat din toate țările vorbitoare de limba engleză.

Succesul obținut în urma susținerii unui examen Cambridge Assessment English îi oferă celui care le-a trecut un certificat recunoscut internațional ce demonstrează nivelul de limba engleză.

Tocmai de aceea, în mesajul de la EE Centre este vorba de aprecieri la adresa profesionalismului cadrelor didactice la Școala ”Manolache Costache Epureanu”, din municipiul Bârlad, o școală cu tradiție în învățământul vasluian.

Iată că, astăzi, atât elevii de la această școală, cât și profesorii, duc mai departe, cu cinste și onoare, blazonul școlii, fiind lăudați de la nivelul instituțiilor europene.

Articol original

👍 Felicitări pentru profesorii de la Școala ”Manolache Costache Epureanu” Bârlad! Examinations European Centre, mesaj de apreciere pentru această școală!

Next
« Next
Previous
Previous »