duminică, 18 aprilie 2021

Iepurasul de Paste ascultã si premiazã povestile de viatã ale copiilor sãrmani! O campanie Radical Grup Vaslui!

POVESTI DE VIATÃ… Cu câteva zile înainte de Sãrbãtorile Pascale, firma Radical Grup, cu strãdania si implicarea managerului general al companiei, Ionel Sandu, a initiat o amplã campanie de ajutorare a copiilor proveniti din familiile sãrace ale judetului Vaslui. Zi de zi, la numãrul de telefon 0722674774 (SMS si Whatsaap) se primesc povesti de viatã, crâmpeie din viata unor copii loviti de soartã, care au multe de oferit societãtii.

Portalul de stiri Vasluianul.ro va publica în fiecare zi, pânã la Paste, câte o poveste de viatã a unei familii sau a unui copil care îsi doreste sã-l întâlneascî pe Iepuras. Cele mai frumoase si emotionante povesti – vor fi cu mult mai multe decât putem noi cuprinde aici! – vor primi câte un cos-surprizã din partea Iepurasului de Paste.

“Bunã ziua…. Eu as înscrie toatã grãdinita din satul Cãzãnesti, oras Negresti, jud. Vaslui (nu sunt foarte multi copilasi, dar cu sigurantã copilasii ar fi foarte fericiti)…. sunt multi dintre copii la care cred cã nu a venit Iepurasul prea des pe la ei. Felicitãri pentru tot ce faceti pentru copii” – locuitor Negresti

“Bunã ziua. Am vãzut postarea dumneavoastrã pe Facebook si m-as bucura dacã ati fi Iepuras pentru o familie cu trei copii, pe nume Karina, Gabi si Maria, din satul Brosteni, comuna Ivãnesti, judetul Vaslui, care nu au o situatie bunã. Familia trãieste din alocatiile copiilor si ajutorul social. Multumesc anticipat!” – un cetãtean din comuna Ivãnesti

“Bunã ziua. Numele meu este Gabriela si as dori, dacã ati vrea, sã participe si copiii mei la cosuletul pentru Iepurasi, am 3 copii, 2 fete si un bãiat. Le-ati aduce o.mare bucurie, cu un cosulet. Dumnezeu sã vã ajute si sãnãtate multã” – Spãtariu Gabriela, com. Rediu, jud. Neamt, sat Poloboc, str. Tineretului, nr. 2

Mâine, aici veti citi alte scrisori adresate Iepurasului de Paste, prin intermediul Radical Grup!

“CHEAMÃ UN IEPURAS PENTRU UN COPIL SÃRMAN”- Este titulatura campaniei initiate de compania Radical Grup Vaslui, înaintea Sãrbãtorilor Pascale. Toate cazurile vor ajunge la managerul companiei, Ionel Sandu, cel care va trimite Iepurasul la copii. Ce trebuie sã faceti?

“Trimite o propunere si dã un Like (în perioada 12/04/21-26/04/21 ora 00,00) pe unul din cosurile prezentate pe pagina de Facebook a Radical Grup Vaslui si noi trimitem Iepurasul la acel copil care este în pericol sã nu îl întâlneascã.

Rugãm sã ne sugerati cazuri concrete cu numele si adresa unde putem trimite cosuletul. Propunerile pot fi trimise pe adresa de mail radicalgrup@icloud.com si numãr de telefon 0722674774 ( SMS si Whatsapp)”

Articol original

👍 Iepurasul de Paste ascultã si premiazã povestile de viatã ale copiilor sãrmani! O campanie Radical Grup Vaslui!

Next
« Next
Previous
Previous »