marți, 20 aprilie 2021

Iepurasul de Paste ascultã si premiazã povestile de viatã ale copiilor sãrmani! O campanie Radical Grup Vaslui!

CAMPANIE DE SUFLET… Cu câteva zile înainte de Sãrbãtorile Pascale, firma Radical Grup, prin strãdania si grija managerului general, Ionel Sandu, a initiat o amplã campanie de ajutorare a copiilor proveniti din familiile sãrace ale judetului Vaslui si nu numai, din toatã România.

Zi de zi, la numãrul de telefon 0722674774 (SMS si Whatsaap) se primesc povesti de viatã, crâmpeie din viata unor copii loviti de soartã, care au multe de oferit societãtii.

Portalul de stiri Vasluianul.ro va publica în fiecare zi, pânã la Paste, câte o poveste de viatã a unei familii sau a unui copil care îsi doreste sã-l întâlneascã pe Iepuras. Cele mai frumoase si emotionante povesti – vor fi cu mult mai multe decât putem noi cuprinde aici! – vor primi câte un cos-surprizã din partea Iepurasului de Paste.

POVESTILE DE ASTAZI

“Suntem 5 membri in familie, stãm într-o camerã toti avem curent electric de la o vecinã, care trebuie sã-l plãtesc in fiecare lunã sa nu mi-l ia. Am avea si noi nevoie de niste alimente, acum, de Pasti si ceva dulciuri la copii. Doamne ajutã!” – Elena Mihaela Pancu, sat Grozesti, comuna Grozesti, jud. Iasi

“Multumesc mult! Ei sunt copiii nostri si îl asteaptã pe Iepuras. Grãdinita Orãseni Deal, Str. Aleea Scolii, nr. 1, sat Orãseni Deal, com. Curtesti, jud Botosani” – Educatoare Dana Busuioc

“Bunã ziua! Numele meu este Daniela, probabil pânã la aceastã datã ati avut multe propuneri în legatura cu cosuletul surprizã din partea Iepurasului.

Îndrãznesc si eu sã spun povestea unei fetite, Bucãtaru Alexandra, de 6 anisori, o fetitã foarte gingasã, dar si care a dat piept cu suferinta prea devreme, fiind diagnosticatã cu o boalã fãrã tratament si ducând lipsa tatãlui, atât ea, cât si cei 2 frati ai ei, de aproape 3 ani, acesta fiind decedat.

S-ar bucura enorm de o astfel de surprizã!

Dacã doriti sã îi oferiti un zâmbet, aceasta este adresa: numele mamei – Bucãtaru Mariana, sat Emil Racovitã, comuna Dãnesti jud. Vaslui”

Mâine, vom veni cu alte povesti de viatã, pe care Iepurasul le va rãsplãti cu un cos special de Paste!

“CHEAMÃ UN IEPURAS PENTRU UN COPIL SÃRMAN”- Este titulatura campaniei initiate de compania Radical Grup Vaslui, înaintea Sãrbãtorilor Pascale. Toate cazurile vor ajunge la managerul companiei, Ionel Sandu, cel care va trimite Iepurasul la copii. Ce trebuie sã faceti?

“Trimite o propunere si dã un Like (în perioada 12/04/21-26/04/21 ora 00,00) pe unul din cosurile prezentate si noi trimitem Iepurasul la acel copil care este în pericol sã nu îl întâlneascã.

Rugãm sã ne sugerati cazuri concrete cu numele si adresa unde putem trimite cosuletul. Propunerile pot fi trimise pe adresa de mail radicalgrup@icloud.com si numãr de telefon 0722674774 ( SMS si Whatsapp)”

Articol original

👍 Iepurasul de Paste ascultã si premiazã povestile de viatã ale copiilor sãrmani! O campanie Radical Grup Vaslui!

Next
« Next
Previous
Previous »