duminică, 18 aprilie 2021

Oare, nu vã este rusine? Ghenele de gunoi din Vaslui, transformate în cocini de porci!

DE NECREZUT… Nesimtirea unor vasluieni, când vine vorba de curãtenia orasului sau civilizatie, întrece orice limitã. Ne-o demonstreazã fotografiile trimise ieri de cãtre un cititor Vasluianul,ro, care a dorit sã ne sesizeze o situatie revoltãtoare.

“Uitati-vã în ce hal a ajuns punctul de colectare a gunoaielor din spatele blocului 245, de pe Traian. Paturi, bucãti de materiale de constructii, de la un santier din apropiere, de la o fostã spãlãtorie, polistiren, de la lucrãrile de acolo sau de la blocuri, o mizerie de nedescris.

Vin cei care locuiesc la casã si aruncã toate gunoaiele aici. Le-as pune o întrebare: chiar nu vã este rusine sã locuiti la oras si sã aveti apucãturi de ultimii oameni de la tarã? Când o sã vã civilizati?”, ne-a scris, revoltat, cititorul nostru.

Dacã îi atragi atentia unuia care aduce toate mizeriile de la casele din jur, mai spune cititorul nostru, risti sã fii înjurat. Dar, oare, Politia Localã nu vede cã la o fostã spãlãtorie din zona Traian se fac lucrãri de modernizare si tone de moloz si gunoaie rezultate se aruncã la acest punct de colectare?

Pentru ce mai vorbim de amenzi, dacã tot ne place sã închidem ochii la astfel de mizerii?

Articol original

👍 Oare, nu vã este rusine? Ghenele de gunoi din Vaslui, transformate în cocini de porci!

Next
« Next
Previous
Previous »